Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Este un hotel situat in Side, intr-o zona foarte frumoasa si linistita cu o gradine spledida cu multe flori si multe spatii verzi. Acesta dispune de 188 de camere.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare : Hotelul se afla in centrul vechi al orasului Side, la o distanta scurta de mers cu shuttle-bus, la 4 km fata de orasul Manavgat, la 70 km fata de aeroport.

Plaja:La hotel veti gasi o plaja privata de nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere:La hotel camerele sunt dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, baie cu dus/cada, uscator de par, aparat de ceai si cafea.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, restaurant pentru snack, 2 restaurante a la carte (mediteranean, turcesc), patiserie, 4 baruri, gradina mare cu terase, 1 piscina mare exterioara 1 piscina cu tobogan, 1 piscina interioata, centru spa, sauna, baie turceasca, fitness, animatie, teren de tenis, darts, biliard.

Servicii cu plata: baby sitting, spalatorie, salon de frumusete, schimb valuatr, fax, freshuri, bauturi de import, internet, air hokey, sporturi nautie motorizate.

Facilitati copii :Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina cu tobogane, loc de joaca pentru copii, baby sitting.

Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- nu accepta animale de companie;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 4*

Web: http://side.cangarden.com/en

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie