Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Best Siroco


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la doar câteva secunde de plaja cu nisip și pietriș, în centrul Benalmadenei, într-un cartier dinamic - pentru turiști de la plajă- un punct de plecare ideal ca să-și cunoască mai bine locul de vacanță. Pe lângă diverse baruri, puburi și restaurante, în zonă se găsesc și locuri de făcut cumpărături.

Dotări

Hotelul oferă 398 de camere de nefumători pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile unității de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și un coafor. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat „Queen size”. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

2 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf și tir cu arcul. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, hidroterapie și solariu. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.