Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat statiunea Albena la o distanta de 900 m fata de plaja. In apropierea hotelului se gasesc numeroase baruri si restaurante.
Localizare

Hotelul este situat statiunea Albena la o distanta de 900 m fata de plaja. In apropierea hotelului se gasesc numeroase baruri si restaurante.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai facilitati precum: restaurantul principal, restaurant a-la-carte, lobby bar, snack bar, bar la plaja, coafor, masaj, salon de infrumusetare, sala de conferinte, piscina exterioara, piscina interioara, wifi gratuit, facilitate pentru copii, jacuzi, sauna, fitness, masaj, volei minifotball, tenis de masa, biliard, darts, amfiteatru pentru animatii., shuttle bus la plaja. Oaspetii au acces gratuit la parcul acvatic cu piscine si tobogane, situat la 5 minute de mers pe jos.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: telefon, TV, seif, balcon, aer conditionat, baie proprie, frigider (contra cost)

Sport si divertisment

Pentru odihna deplina si distractia oaspetilor sai, hotelul ofera piscina exterioara, o piscina interioara, fitness, masaj, volei minifotball, tenis de masa, biliard, amfiteatru pentru animatii.

Drinks & Food

Oaspetii se pot bucura de seri cu meniu tematic in restaurantul principal, de diverse mese la un restaurant gourmet si de bucataria bulgara cu muzica live la o taverna. Oaspetii au la dispozitie un bar la piscine, care serveste bauturi racoritoare.

Facilitati copii

Copii beneficiaza de loc de joaca special amenajat, piscina cu tobogan, mini club, mini disco, scaune inalte I restaurant, patut la cerere.

Spa & Wellness

In cadrul hotelului, turistii beneficiaza de masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.