Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ciucas


Descriere

Hotelul Ciucas situat in centrul statiunii Baile Tusnad intr-un cadru natural este una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune, dispune de 238 locuri de cazare, structurate in 103 camere duble, 13 apartamente si 3 apartamente de lux, dotate la standardele europene de 3 stele, toate mobilate si echipate conform standardelor internationale si beneficiind de conditii excelente.Accesul la piscina, sauna, jacuzii este inclus.


Tratament:Hotelul pune la dispozitie o baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, impachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.Procedurile de tratament seefectueaza doar la recomandarea medicului specialist al unitatii si doar inzilele lucratoare (luni-vineri).Efectuarea procedurilorWellness & Spa necesita programare prealabila in limita locurilordisponibile.


Facilitati:Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 de persoane, asigura toate facilitatile organizarii evenimentelor de acest gen.Va oferim biliard, ping-pong si darts.Facilitatile gratuite nu creeaza obligatiicontractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat.


Atractii in zona:Hotelul ,,Ciucas organizeaza excursii in cele mai frumoase puncte turistice din zona: Lacul Sfanta Ana, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Tinovul Mohos, Stanca Soimilor si Valea Rosie. Se pot organiza cursuri de echitatie si plimbari cu ATV-uri. In Baile Tusnad exista si o sala de sport polivalenta unde cei interesati pot organiza activitati specifice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.