Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Helios este situat chiar pe mal, langa plaja centrala din Balcic si in apropiere de promenada principala a orasului, la aproximativ 300 m de centrul orasului.
Facilitati
Hotelul Helios a fost construit in 2004, ultima renovare in 2017. O cladire, 5 etaje, 1 lift. Exista restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, piscine cu sectiune pentru copii, room service, seifuri de inchiriat (cu plata), salon de infrumusetare, coafor, spalatorie, internet wireless in intregime. complex, camera internet, loc de joaca pentru copii, ajutor medical.
Cazare
Check-in de la ora 14:00.
Check-out pana la ora 12:00.
18 camere duble - aprox. 20-26 mp. (max 2+1), 1 pat queensize / 1 pat standart, fotoliu extensibil
15 Studiouri Standard - aprox.20 -26 mp. (max 2+1) - 2 paturi standard sau 1 pat queen size si canapea extensibila
4 Studiouri Large - aprox. 30-33 mp (max 2+2) - 1 pat queen size, 1 pat standard, fotoliu extensibil.
Apartament cu un dormitor - aprox.35-40 mp. (max 2+3), 2 paturi standard sau 1 pat queen size, canapea extensibila si canapea single/sau fotoliu extensibil, un living cu chicineta.
Apartament cu un dormitor de lux / vedere completa la mare - aprox. 45 mp. (max 2+3) - 2 paturi standard sau 1 pat queen size, canapea extensibila si canapea de o persoana/sau fotoliu extensibil, un living cu chicineta, vedere completa la mare
3 apartamente cu doua dormitoare - aprox. 50-55 mp (max.2+3), 2 paturi standard sau 1 pat queen size, fotoliu extensibil si canapea, un living cu chicineta, vedere completa la mare
Toate unitatile sunt dotate cu aer conditionat, frigider, TV satelit, telefon, baie cu dus, balcon, vedere totala sau partiala la mare. Studiourile si apartamentele au chicineta.
Copii: Patut (gratuit), scaun inalt in restaurant, sectiune pentru copii in piscina, loc de joaca pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscine exterioare, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina.
Contra cost: seif (30 BGN pe 7 zile), masaj, studio de frumusete, sporturi nautice pe plaja, biciclete de inchiriat, barca cu vele de inchiriat, croaziere cu iaht, excursii.
Animalele de companie nu se accepta.
Parcare
Exista o parcare gratuita, nepazita la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie