Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Cometa Jupiter este amplasat in centrul statiunii, la aproximativ 20 de metri de plaja. Hotelul se inalta pe 8 etaje si va pune la dispozitie 220 de spatii de cazare. Datorita amplasarii hotelului, majoritatea camerelor au vedere catre mare. Hotel Cometa Jupiter este prevazut cu 3 lifturi care faciliteaza accesul catre camere. Locul de joaca pentru copii si accesul la internet wireless sunt facilitati de care oaspetii hotelului beneficiaza gratuit. In dreptul hotelului plaja este lata, iar marea formeaza un golf, care asigura o intrare lina in apa linistita.
Dotari camere
Camerele duble standard - sunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, televizor/cablu tv, minibar si balcon cu mobilier si sunt orientate spre Sud-Est (Cap-Aurora si Hotel Meteor).
Camerele duble superioare - sunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, televizor/cablu tv, minibar si balcon cu mobilier, sunt orientate spre Nord statiunea Neptun-Olimp.
Camerele triple standard - sunt prevazute cu un pat matrimonial si un pat de o persoana, baie proprie, aer conditionat, televizor/cablu, minibar si balcon cu mobilier si sunt orientate spre Sud-Est (Cap-Aurora si Hotel Meteor). Suprafata lor este de 17 mp.
Camerele triple superioare - sunt identice ca si dotari cu camerele triple standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate cagtre Nord(Neptun-Olimp)

Servicii gratuite: pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor, acces loc de joaca pentru copii, internet wireless, primirea si expedierea corespondentei, trezirea turistilor la cerere.
Servicii contra cost: parcare
Nu se accepta animale de companie.

Micul dejun va fi tip bufet
Pranzul si cina sub forma de bonuri valorice sau la liber, la terasa-restaurant a hotelului si/sau la restaurantele partenere din statiune. Suma bonurilor valorice de masa este optionala in functie de dorinta turistilor:(30 lei/zi/persoana, 50 lei/zi/persoana, 70 lei/zi/persoana, 100 lei/zi/persoana). Aceste bonuri pot fi achizitionate in momentul efectuarii rezervarii sau la receptia hotelului.
Facilitai copii:
- 1 copil pana la 7 ani inclusiv are gratuitate. Lipsa spatiului nu permite instalarea unui pat suplimentar.
Capacitatea maxima de cazare este urmatoarea:
- camera dubla - 2 adulti si un copil de max.7 ani
- camera tripla si camera de familie - 3 adulti si un copil de max. 7 ani sau, 2 adulti si doi copii de max 7 ani.
Pentru camerele in regim single se va plati 80% din atriful unei camere duble .


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.