Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASABLANCA HOTEL


Descriere

Localizare: Hotel Casablanca este situat la iesirea din Obzor in directia Varna, la 50 km de aeroporturile Varna si Burgas, la 50 m de drumul central si la 100 m de plaja.
Plaja: cu nisip, la 100 m de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag.
Cazare: Hotelul Casablanca este o cladire cu sapte etaje, cu o arhitectura mediteraneana interesanta si o gradina bine intretinuta. Cladirea este centralizata cu aer conditionat si are 2 lifturi. Hotelul Casablanca ofera 90 de apartamente cu un dormitor si 61 de garsoniere, facandu-l un complex confortabil pentru vacante de familie sau evenimente de companie. Toate camerele sunt mobilate cu un pat dublu sau paturi twin, o canapea extensibila si un fotoliu. Au o baie mare cu dus, uscator de par, iar camerele sunt dotate cu TV, telefon, acces gratuit la internet si aer conditionat individual. Fiecare studio si apartament este mobilat cu o chicineta cu frigider si plita.
STUDIO 2 + 1: aprox 35 - 40 mp si ofera urmatoarele facilitati: doua paturi twin sau un pat dublu, un fotoliu extensibil, aer conditionat individual, telefon direct, TV prin satelit, internet de mare viteza, baie cu dus si toaleta, balcon, frigider si uscator de par. Capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil..
1-BR APP 2 + 2: aprox 53 mp. si exista doua camere separate: un dormitor si un living, doua paturi twin in dormitor, o canapea extensibila in living, baie cu dus si toaleta, WC suplimentar, aer conditionat individual, telefon, TV prin satelit, internet de viteza, terasa larga, frigider si uscator de par, chicineta si dulap Ocuparea maxima de 2 adulti cu 2 copii sau 4 adulti.
* Bebelusii nu sunt inclusi in capacitatea maxima a camerei. Este permis pana la 1 (un) copil suplimentar peste capacitatea maxima.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele de companie nu se accepta.
Nu exista posibilitatea de a gazdui persoane cu dizabilitati.
Despre hotel: Restaurant, bar, bar la piscina, gradina, piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, masaj, sauna, fitness, room service, mini supermarket, magazin de suveniruri, centru SPA. Wi-Fi gratuit in toata zona hotelului.
Sport: Teren de tenis (contra cost), tenis de masa (contra cost), biliard (contra cost). La dispozitia oaspetilor sunt piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, fitness si gradina frumoasa.
Pentru copii: loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, club pentru copii si animatie atractiva pentru copii si adulti.
ParcareParcare disponibila la o taxa locala - aprox 2,50 EUR pe zi.

ALL INCLUSIVE al Hotelului CASABLANCA **** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:

Mese in restaurantul principal
- Gama larga de specialitati se remarca printr-un gust exceptional, strict controlat personal de bucatar si servite cu decor autentic. Restaurantul ofera vinuri de inalta calitate selectate de cei mai buni sommelieri din Bulgaria:

-Mic dejun tip bufet: 07:30 - 10:00 (prima si a doua cifra de afaceri in iulie si august) - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clatite, oua.
-Pranz bufet: 12:30 - 14:30 (prima si a doua cifra de afaceri in iulie si august) - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala .
-Cina bufet: 18:30 - 21:00 (prima si a doua cifra de afaceri in iulie si august) - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala .
-Gustare: in Snack Bar - 10:30 - 16:30 - Hamburgeri, Pizza, Hot-Dog, gustari, dulciuri mici si prajituri.

Bauturi:
-Bar la piscina - 10:00 - 23:00 - Bauturi alcoolice si racoritoare locale, cafea, Cocktail-ul zilei cu si fara alcool.
-15:00 - 16:30 h - Cafea/ceai cu produse de patiserie si brutarii.
-Snack Bar - 10:30 - 16:30 - Hamburgeri, Pizza, Hot-Dog, gustari, dulciuri mici si prajituri.
-Lobby Bar - 10:30 - 23:00 - Bauturi alcoolice si racoritoare locale, cafea si bauturi calde.

* Programul All Inclusive incepe cu o gustare intermediara (in snack bar) la data sosirii si se termina cu o gustare la data plecarii:
Check-in: dupa ora 14:30
Check-out: pana la ora 12:00

Sport si divertisment - utilizare gratuita:
Utilizarea gratuita a umbrelelor si sezlongurilor pe plaja (in functie de disponibilitate)

Utilizarea gratuita a piscinei in aer liber cu umbrele si sezlonguri (in functie de disponibilitate)
Acces gratuit la internet in intregul hotel
Animatie, Aerobic, Fitness, tenis de masa, boccia, jocuri de animatie
Utilizarea gratuita a fitness-ului

Pentru copii - utilizare gratuita:
Miniclub cu o zi variata si program de animatie, inclusiv jocuri si mici competitii
Zona pentru copii in piscina principala
Loc de joaca
Loc de joaca pentru copii
Piscina pentru copii

Servicii suplimentare contra cost:

Toate bauturile din lista de vinuri si toate bauturile alcoolice importate
Cutie de valori
Unele dintre jocuri (biliard, hochei aerian, fotbal de masa)
Distractie pe plaja - banane, schi nautic etc.
Centru SPA si pachete SPA (reduceri speciale)
Statie de incarcare pentru vehicule electrice


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.