Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Descriere hotel

Trei clădiri, printre măslini și grădini cu lămâi și flori frumoase, găzduiesc cele 20 de apartamente ale hotelului. Fiecare clădire are parcare proprie. Simțiți-vă ca acasă, în apartamentele curate, luminoase, aerisite, spațioase și funcționale ale rezortului "LICHNOS". În fiecare apartament, gustul fin este combinat cu ergonomie pentru a vă oferi cazarea ideală pentru cele mai frumoase vacanțe. Astfel, perdele frumoase cu frunze de măsline pictate armonizează exteriourul cu zona interioară, iar jaluzelele de pe fiecare ușă de balcon vă oferă umbra absolută a apartamentului, ori de câte ori doriți. Contemplați la marea Ionică albastră și lăsați apusurile sale unice să vă vrăjească privindu-le de pe verandele mari ale camerelor. Pregătiți-vă propria cină în bucătăria apartamentului, luați masa la masa acestuia, primiți-vă prietenii în livingul său, așezați-vă pe paturile sale confortabile, într-o atmosferă răcoroasă, navigați pe internet sau urmăriți canalele prin satelit ale televizorului.

  • Curățenie zilnică 
  • Schimb de lenjerie de pat și prosoape la fiecare 2 zile
  • Animale de companie permise 


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie