Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RADSOR

   Strada Ion Creanga, Nr 2, Rasnov, Jud Brasov, Rasnov Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul este amplasat la poalele Cetatii Rasnov, la cateva minute de partiile principale din Poiana Brasov sau de traseele montane de vara. Reprezinta optiunea ideala de cazare din centrul tarii, fiind inconjurat de puncte turistice culturale importante.

Hotelul isi propune sa ofere experiente de exceptie la munte, in mijlocul naturii si creeaza o casa de oaspeti prietenoasa pentru oamenii din intreaga lume, respectand in acelasi timp personalitatea propriilor viziuni arhitecturale si de confort.

Situat in orasul Rasnov din judetul Brasov este inconjurat de puncte turistice culturale importante, precum Cetatea Rasnov, Piata Unirii sau Biserica Sfantul Nicolae. In apropiere se afla si Castelul Bran, cea mai cunoscuta atractie a Transilvaniei.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 37 camere, dintre care: single, dubla standard, dubla superior, camera family, apartament. Spatiile de cazare dispun de balcon. Hotelul nu asigura paturi suplimentare.
Dotari camere: ceas desteptator, cada sau dus, Flat-screen TV, Wifi gratuit, uscator de par, radio, seif, telefon national si international, prosoape, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei, halate si papuci.
Camera family dispune de un fotoliu extensibil; camera dubla superior are in dotare o canapea extensibila; apartamentul are dormitor si living cu canapea extensibila, despartite prin usa.

Atractii turistice:
Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Dino-Park Rasnov, Biserica Sfantul Nicolae, Vama din Bran, Biserica din Bran, Muntii Bucegi, satele Magura, Sirnea, Pestera, Cetatea Zarnesti, Pestera Valea Cetatii (Rasnov), rezervatia de ursi Zarnesti.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, categoria 4*, sistem a-la-carte.

Facilitati evenimente:
Sala de conferinta: capacitate 70 locuri (amfiteatru), 30 locuri (U shape), 35 locuri (square shape). Dotari: videoproiector, sonorizare, flipchart, sala suplimentara de 15 locuri, Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Shower
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Balcony
Cable/Satellite TV
Reception desk
Garden
Bar
Meeting/Banquet facilities
Radio
Tea and coffee making

Locatie