Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: pe plaja, in Tucepi (Makarska Riviera ). Alte plaje in zona: Jadran Beach la 150 metri de hotel si Plaza Kraljev la 650 metri.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de o gama larga de facilitati pentru familii : plaja , piscine exterioare, servicii all inclusive, restaurante si baruri, gradina, parcare (contra-cost 3 eur/masina/zi ), terenuri de tenis si de fotbal/volei, Dine Around, mini club pentru copii, sala de fitness, sala multifunctionala pentru evenimente, exchange.
Hotelul are o cladire principala si o anexa.
Programul all inclusive include 3 mese principale si 2 gustari, o gama variata de bauturi locale alcoolice si non-alcoolice, programe de animatie si activitati pentru adulti si copii.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard cu balcon au in jur de 19 mp, dispun de pat dublu ( 1,80 x 2 m), balcon, baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, vedere la parc sau la mare.
Camerele superior au 21 mp, au in plus o canapea extensibila de o persoana, pot avea vedere la piscina sau la mare.
Suitele - au 46 mp, 2 paturi duble, baie cu cada si toaleta de serviciu separat, terasa spatioasa cu vedere la mare sau la piscina.
Camerele duble standard din anexa au 16 mp, sunt echipate cu pat dublu ( 1,60 x 2 m ), camerele sunt in anexa, inconjurate de gradina si maslini. Capacitate maxima 2 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie