Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bluesun Soline


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul se afla pe plaja, inconjurat de mare din 3 parti, Aeroportul din Split este la 50 km de hotel. Plaja Maestral este la 150 metri de hotel iar plaja Berulia este la 300 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Soline Bluesun dispune de : piscina interioara si exterioara, bar la piscina, terasa spatioasa, restaurant principal si restaurant a la carte, bar, terasa, centru wellness & SPA cu diverse tratamente cosmetice si proceduri, bar, terasa interioara si exterioara cu sezlonguri, bio sauna, baie turceasca, sauna finlandeza, jacuzzi, parcare.
Este permis accecul cu animale de companie (contra-cost).


FACILITATI CAMERE: Toate camerele au fost renovate si noi pentru 2022. Camerele standard cu balcon au in jur de 21 mp, dispun de pat dublu sau 2 paturi twin ( 1,80 x 2 m), baie cu dus, balcon cu vedere la gradina sau partiala la mare, TV LCD, telefon, aer conditionat, minibar, conexiune la internet wireless.
Camerele superior au 25 mp, dispun in plus de o canapea extensibila pentru 1/2 copii.
Junior suite au 49 mp, pat dublu sau 2 paturi twin alaturate si o canapea extensibila, 2 bai cu dus, 2 balcoane, vedere la mare.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.