Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Punta este situat langa mare, intr-o padure de pini pe o peninsula cu acelasi nume, la numai 50 de metri de mare si de plaja. La numai 3 minute de mers pe jos de centrul orasului, in zona sunt mai multe plaje cu pietricele, unele sunt potrivite pentru familii si copii.


FACILITATI HOTEL: Hotelul consta intr-o cladire de 10 etaje si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie , 2 restaurante, bar la piscina, lobby bar, piscina exterioara cu sezlonguri, terasa, gradina, sala de evenimente si sali de conferinte, centru SPA/Wellness cu piscina interioara, jacuzzi, camera de relaxare, sauna turceasca, finlandeza si mediteraneeana, fitness, solar, salon de infrumusetare cu diverse tratamente cosmetice, conexiune a internet wireless,


FACILITATI CAMERE: 128 de camere , standard ( 52 de camere, au vedere la parc ) si 77 camere superioare ce pot avea vedere la mare sau la insulele din jur. Toate camerele sunt echipate cu: balcon cu mobilier de exterior, TV LCD prin satelit, telefon, conexiune la internet wireless, mini bar, seif, baie cu dus/cada si uscator de par, halate si papuci de baie, birou, aer conditionat.
Junior suite au dormitor separat de zona de living cu canapea si masuta de cafea, un mic hol, baile au cada, balcon spatios cu sezlonguri.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.